Ben je ook op zoek naar een waardevolle sales training, die praktische kennis en uitleg koppelt aan een geweldig resultaat? En wil je dat efficient en effectief doen? Dan is Onlive Training zeker iets voor jou!
Heb jij betere verkoopresultaten nodig?

Ga verkopen volgens de revolutionaire PIJN-methode

INSCHRIJVEN Meer informatie

Heb jij behoefte aan betere verkoopresultaten? Kies dan voor de PIJN-methode. Een training die praktische kennis en uitleg koppelt aan de meeste effectieve leermethode? Dus met een focus op het duurzaam verbeteren van gedrag voor een beter resultaat? Nu en in de toekomst? Laat je team op de onlive wijze de training Pijngericht Verkopen volgen.

Waaruit bestaat de training Pijngericht Verkopen?

Het hele verkoopproces stap voor stap doorlopen in 8 modules

 1. De essentie van verkoop: waarom kopen mensen? Hoe kom ik achter de echte behoefte van de klant en hoe toon ik mijn toegevoegde waarde aan? Hoe bereid ik me voor en wie is mijn concurrent?
 2. Acquisitie: koude en warme acquisitie. Welke openingszinnen werken wel? En hoe gaan we om met telefonische bezwaren?
 3. Het verkoopgesprek: De 10 momenten van invloed en waar ligt jouw kracht? De opening: hoe neem je op een vriendelijke manier de leiding?Met de 3R gespreksagenda zorg je voor een goede machtsbalans. 
 4. Inventariseren: Wat is Pijn Verkopen en hoe pas ik dat toe voor mijn product of dienst? 10 Inventarisatie vragen die gesteld worden waar er maar 1 van werkt!
 5. Omgaan met bezwaren: wat zijn de echte bezwaren van klanten en hoe kom je er achter? Leer 1 techniek die in 99 van de 100 bezwaren effectief is! Reken voor altijd af met: “ U bent te duur!”
 6. Hoe verkoop je jouw toegevoegde waarde en presenteer je jouw oplossing? De voorwaarden van een goede demonstratie. Hoe presenteer je jouw product of dienst als een "must-have"?
 7. Het vragen om de order: waar komt de angst voor afsluiten vandaan en hoe ga ik er mee om. De 8 manieren om succesvol de order binnen te halen. Hoe kun je zien of jouw potentiele klant gaat kopen en wat doe je dan?
 8. Weet wie jij bent en wie jouw klant is zodat je effectiever kunt verkopen. Wij gebruiken de Personalcolor methode: introvert versus extravert en taakgericht tegenover mensgericht: wat is jouw gedragsvoorkeur? Slechts 23 % van de mensen ziet zichzelf zoals anderen hen zien (na 60.000 respondenten)! Hoe word jij gezien, zowel zakelijk als privé en hoe herken je het gedrag van jouw klant? Zodat je meer resultaat haalt.
2020

OPEN TRAINING Pijngericht Verkopen

 • 3 dagen Live Training
 • 6 maanden Online Tool
 • 2 Assesments
 • PersonalColor®
€ 1.135

GROEPSTRAINING?
Wij verzorgen groepstrainingen op maat. Intern in het bedrijf of op een externe locatie.
Heb je interesse in een groeptraining? 

Gratis live webinar

EFFECTIEVER verkopen VOLGENS de p.i.j.n.-methode

in 4 stappen meer omzet en meer marge

door Rob van der Weide. Bedenker van de P.I.J.N.-methode

Donderdag 26 maart 2020
20.00 - 21.30 uur

Kunnen jouw verkoopresultaten wel een impuls gebruiken?

Waarom is Onlive trainen effectiever?

1. Assesment

Alles begint met een assesment: de o-meting, die in kaart brengt waar je staat. En waar jouw grootste verbeterkansen liggen. Je definieert jouw belangrijkste leerdoelen.

2. E-learning

Om effectief te trainen tijdens de Live Trainingen ga je online aan de slag. Hierbij leer je op je eigen tijd, tempo en moment de theorie via heldere uitleg, video's, praktische opdrachten en toetsen.

3. Live Trainen

Na de online voorbereiding volgt de live training. Hier ligt de focus op het praktisch oefenen van het (nieuwe) gedrag via diverse leermethoden. Onder begeleiding van de ervaren trainer echt aan de slag met jouw praktijksituaties.