Ben je ook op zoek naar een waardevolle sales training, die praktische kennis en uitleg koppelt aan een geweldig resultaat? En wil je dat efficient en effectief doen? Dan is Onlive Training zeker iets voor jou!
Wil jij onderhandelen als een professional?

Volg de Training Effectief Onderhandelen.

Inschrijven Meer informatie

Onderhandelen is ons met de paplepel ingegoten. Al van kinds af aan. Maar waarom zijn de resultaten dan niet altijd optimaal? Omdat onderhandelen een vak is. Een vak dat je kunt leren. De Onlive Training Effectief Onderhandelen verbetert direct en voor lange termijn jouw onderhandelingsvaardigheden.

Zo word je een Top Onderhandelaar!

Win 3x zoveel onderhandelingen en verhoog je huidige omzet en marge door overtuigende onderhandelingstechnieken toe te passen.

Zou het niet mooi zijn als uw verkoopteam het maximale commerciële succes haalt? Niet alleen een flinke omzetstijging maar vooral met de maximale marge? Want juist dat laatste is misschien wel veel te vaak het probleem. Ontdek nu hoe je geen korting hoeft te geven en hoe je je marge kunt vergroten. Dé training over “Onderhandelen” voor jouw verkoopteam en voor ondernemers.

Herken je dit? “Uw voorstel ziet er goed uit, alleen die prijs is veel te hoog. Wat kunt u nog aan die prijs doen?” Of, als je zelf een aankoop gaat doen en je moet jezelf opladen om korting te durven vragen? Je twijfelt, voelt de spanning van de onderhandeling en komt weifelend en weinig overtuigend over.

Of ben jij juist een keiharde onderhandelaar die door zijn onbuigzame opstelling te veel deals ziet afketsen, waar je met de juiste technieken de onderhandeling gewonnen had?

Leer hoe je door de 3 stappen in de voorbereiding overtuigend de onderhandeling ingaat. Pas technieken toe die de machtsbalans in jouw voordeel doen doorslaan. Word een expert in “Nee zeggen” tegen de vraag om korting, maar zonder de deal te verliezen.

Wist je trouwens dat we gemiddeld 8 x per dag onderhandelen? Vaak ben je je er niet eens bewust van. Leer ook die momenten van onderhandelen herkennen en benutten.

Onlive Training hanteert de volgende 3 stappen:

 1. we starten met het in kaart brengen van jouw Onderhandelingsstijl en hoe je deze effectief in kunt zetten;
 2. je leert de theorie in de online omgeving met praktische voorbeelden, filmpjes en kennistests. Je krijgt een inlogcode die 9 (!) maanden geldig is zodat je kunt leren wanneer het jou uitkomt;
 3. en je gaat 4 dagdelen trainen met een toponderhandelaar.

Jouw resultaten. Na de training:

 1. Zul jij de marges in jouw bedrijf substantieel vergroten.
 2. Geef je geen onnodige korting meer weg. Of krijg je de beste deal.
 3. Ken je jouw onderhandelingsstijl en weet je deze altijd doeltreffend in te zetten.
 4. Ben jij in staat om NEE te zeggen en toch de deal binnen te halen.
 5. Sluit je 9 van de 10 onderhandelingen winnend af.

Wil jij deze ultieme onderhandelingsvaardigheden ontwikkelen en zo de rest van je leven bij elke onderhandeling meer resultaat te halen?

Schrijf je dan nu in.

2020

OPEN TRAINING Effectief Onderhandelen

 • 2 dagen Live Training
 • 9 maanden Online Training inclusief community 
 • 3 maanden online persoonlijke feedback op jouw onderhandelings cases
 • 1 Assesment jouw Persoonlijke Onderhandelingsstijl
€ 1.194

GROEPSTRAINING?
Wij verzorgen groepstrainingen op maat. Intern in het bedrijf of op een externe locatie.
Heb je interesse in een groeptraining? 

Gratis e-book
Goede verkopers zijn slechte onderhandelaars!

Onderhandeltips voor gegarandeerd resultaat
Download gratis. En profiteer direct.

Ja, stuur maar!