Ben je ook op zoek naar een waardevolle sales training, die praktische kennis en uitleg koppelt aan een geweldig resultaat? En wil je dat efficient en effectief doen? Dan is Onlive Training zeker iets voor jou!
Wil je écht commerciëler ondernemen?

Ga 3 x zoveel verkopen met de unieke P.I.J.N.-methode

Inschrijven Meer informatie

Ervaar jij wel eens dat jouw bedrijf niet oplevert wat je voor ogen had? Dat je inkomen uit onderneming achterblijft bij jouw verwachtingen en jouw doelen?

En dat terwijl je er zoveel tijd en energie in steekt én jouw product of dienst ook nog eens aantoonbaar beter is.

 Waarom krijg je dan geen afspraken met potentiële klanten of waarom duurt dat beslissingstraject zo onnoemelijk lang? En hoe komt het dat ze dan ook nog afhaken op prijs?

 Wil jij weten wat de geheimen zijn van topverkopers? Hoe zij zorgen dat ze altijd voldoende leads hebben en een continue stroom van omzet en groei?

Topverkopers doen iets, wat veel ondernemers niet kunnen omdat ze het niet weten en vaak niet de tijd of middelen hebben om er achter te komen. Topverkopers kennen de geheimen van het overtuigen en weten hoe en wanneer mensen beslissen over een aankoop.

Zou jij als ondernemer niet, net als topverkopers, willen leren hoe je, op een ethische manier, jouw prospects en klanten overtuigt? Sterker nog, hoe je het leuk gaat vinden om te verkopen omdat je precies weet wat het effect is van jouw acties?

Dat je kunt voorspellen wanneer de klant “ja” gaat zeggen en dat een klant een langdurige relatie van je wordt, zodat je jaar na jaar, een gegarandeerde omzet hebt?

Wat als je zonder die kennis die topverkopers hebben, meer wilt verkopen?

Dan ga je misschien meer pushen, harder overtuigen. Toen ik zelf startte als ondernemer en echt een inkomen MOEST hebben, zette ik zelfs relaties onder druk: “jij had toch gezegd dat als ik voor mezelf ging beginnen, dat jij dan mijn eerste klant zou worden?!”

Hoe harder ik pushte hoe minder ik verkocht.

Of misschien ga je jouw prijzen aanpassen en daardoor nog minder marge overhouden en ervaren dat prijsverlaging jarenlang een negatief effect heeft op je marge!

Of je haalt die kennis uit een verkooptraining en merkt dat je 3 dagen na de training al de helft vergeten bent. Of dat de verkooptrainer niet zelf met zijn “voeten in de klei heeft gestaan”, maar de kennis uit een boekje heeft…  

Misschien neem jij je wel ieder jaar voor dat volgend jaar het jaar van de verandering is. Dat je dan ineens 30% meer gaat verkopen of 20% meer winst maakt. En dat je in april merkt dat er ook dit jaar weer niets van je goede voornemens terecht gaat komen.

 Ga 3 keer zoveel verkopen door de geheimen van topverkopers te leren en direct toe te passen op jouw business!   

 Ik heb de eerste 15 jaar van mijn commerciële carrière gewerkt voor multinationals en als verkoper en salesmanager alle trainingen op het gebied van verkoop, gedrag en onderhandelen doorlopen.  Als accountmanager heb ik langlopende contracten voor deze topondernemingen mogen afsluiten.

Daarna heb ik als ondernemer jarenlang al deze kennis en ervaring kunnen toepassen, bijvoorbeeld:

 • Hoe je altijd voor een volle agenda zorgt omdat persoonlijke verkoop het krachtigste middel is.
 • Welke vragen je moet stellen om meteen het echte probleem van je klant te kennen.
 • Hoe je in 2 stappen een oplossing hebt voor 99 van de 100 bezwaren.
 • Dat bij je beste klant gemiddeld nog een omzetpotentieel van 30% zit.
 • Hoe je zelden of nooit korting hoeft te geven waardoor je marge hoog blijft.
 • Dat je in elk verkoopgesprek om commitment moet vragen en tig manieren om dat te doen.
 • Hoe je 9 van de 10 onderhandelingen winnend kunt afsluiten.
 • De kortste weg naar meer winst.

Al deze kennis heb ik in de training “Omzetboost in 7 stappen” gestopt en nu beschikbaar gemaakt speciaal voor ondernemers.

Hoe zou je het vinden als je al deze kennis tot je beschikking hebt op het moment dat het jou uitkomt, compleet met filmpjes, voorbeelden, testjes en stappenplannen? Zodat jij alles kunt toepassen op jouw onderneming en je  bovendien alles kunt overleggen en oefenen met een ervaren trainer? En wat zou het voor je betekenen als je jouw business die boost zou kunnen geven?

Voor ondernemers die écht willen

Deze training is speciaal voor iedere ondernemer die graag aan zichzelf werkt om zijn onderneming weer een boost te geven.  Een commerciële training die jouw verkoopkwaliteiten laat groeien en doorontwikkelen waardoor je blijvend meer omzet en meer winst realiseert.

En geloven in persoonlijke groei

Je hebt als ondernemer geen oneindige opleidingsbudgetten, zoals een multinational. Maar je gelooft wel in het doorontwikkelen van jezelf. Want je weet dat jij het belangrijkste “kapitaal” bent van je onderneming. Als jij groeit, dan groeien eventuele medewerkers en zeker jouw onderneming. En dat leidt gegarandeerd tot meer resultaat. Financiële resultaten die jou rust geven, en voorspoed.

Voor de beste deal

Hoe mooi zou het zijn als jij een complete verkooptraining inclusief de kunst van het onderhandelen kunt volgen tegen een aantrekkelijke investering? Zowel in geld als in tijd? Dat is nu mogelijk!

Hoe dan? 

Wij hebben deze onlive training ontwikkeld, waarbij we alle overbodige kosten hebben geschrapt. Denk aan huur van trainingsruimte, trainers , lunches, verblijfskosten etc. Deze training is grotendeels online in combinatie met 3 live oefensessies. Deze live trainingen zijn altijd ’s avonds, zodat je overdag tijd houdt om aan je eigen business te blijven werken. Je volgt in 7 stappen het online programma. De tijdsinvestering varieert per deelnemer tussen de 5 en 7 uur online. En 3 x 3 uur live trainen. In totaal dus ca. 15 uur.

Met gegarandeerd resultaat

Tijdens de training leer je belangrijke wetenschappelijke theorieën toepassen in de commerciële praktijk van alle dag. Je krijgt tientallen praktische tips en leert nieuw gedrag waarmee je sneller verkoopt, meer verkoopt en tegen een hogere prijs verkoopt. Of je nu een geoefende verkoper bent of het juist lastig vindt om jezelf of jouw product te verkopen. Of je een goede onderhandelaar bent of juist tegen het onderhandelen opziet. Wij zorgen ervoor dat de stof optimaal aansluit op jouw behoefte doordat we gebruik maken van 2 assesments (zelftesten).

NIET GOED. GELD TERUG. Ben jij na 6 maanden niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Wat krijg je bij deze training?

 • een inlogcode voor de online omgeving voor 6 maanden.
 • 1 zelftest Full Scan Verkoopvaardigheden.
 • 3 avonden live training door Rob van der Weide, bedenker van de PIJN-methode.
 • 1 zelftest Jouw Persoonlijke Onderhandelingsstijl.

 

2020

OPEN TRAINING Commercieel Ondernemen

 • 3 Avondsessies Live Training
 • 6 maanden Online Tool
 • 2 Assesments
Van € 1.295 voor € 995

Gratis live webinar

EFFECTIEVER verkopen VOLGENS de p.i.j.n.-methode

in 4 stappen meer omzet en meer marge

door Rob van der Weide. Bedenker van de P.I.J.N.-methode

Donderdag 26 maart 2020
20.00 - 21.30 uur

Onlive trainen. Effectiever trainen

De combinatie van de online leeromgeving en het live oefenen maakt het mogelijk de kosten laag te houden. En is deze training nu beschikbaar voor iedereen!

Alleen door herhaling en het daadwerkelijk live aan de slag gaan met het nieuwe gedrag lukt het om te komen tot een duurzame gedragsverandering.

Interesse in deze training Commercieel Ondernemen?

KLIK HIER
Doe de gratis QuickScan Commerciële Vaardigheden en ontdek jouw verbeterkansen!
In 2 minuten een röntgenfoto van jouw persoonlijke commerciële profiel.
Resultaatversnellers. Elke week een gratis tip om jouw resultaat te verhogen.